Şehit Öğretmen Mahmut Çatalkaya Ortaokulu

Vizyon: Her bir öğrencinin ilgi, yetenek ve kapasitesine uygun eğitim-öğretim ortamlarının oluşturulduğu, buna bağlı öğretim yöntem ve tekniklerinin geliştirilerek uygulandığı, öğrencinin kendi yeteneklerini fark ederek geliştireceği ve başarılı olacağı eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Şehit Öğretmen Mahmut ÇATALKAYA İlköğretim Okulu olarak özgörevimiz, Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçlarına ve Temel İlkelerine uygun olarak; ahlaki değerlere önem veren, öncelikle kendine, sonra topluma saygılı; düşüncelerine, değerlerine, kültürüne sahip çıkan; kendi gibi başkalarının da hak ve özgürlüklerini gözeten ve savunan, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, çağdaş, araştırmacı ve takım ruhuna sahip sosyal bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Başarılarımız hakkında ana menüde bulunan "Başarılarımız" seçeneğinin altından bilgi edinebilirsiniz.

Saatler: Sabah (07:30-13:10) Öğle (13:20-19:00)
Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Sportif Etkinlikler: Voleybol - Futbol - Atletizm - Satranç - Halter
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning

Telefon - 0 (224) 327 31 20

WEB - https://catalkaya.meb.k12.tr

Adres - Yenimahalle Mh. Devrengeç Caddesi No21 16360 Yıldırım/BURSA

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Yenimahalle Devrengeç Cad. No:21 Posta kodu: 16360 Yıldırım/BURSA

Adres - Yenimahalle Mh. Devrengeç Caddesi No21 16360 Yıldırım/BURSA

Ulaşım Okulumuza Heykel eski adliye dolmuş duraklarından kalkan Mollaarap dolmuşları ile veya B-38, B-37, 4-A ve 4-B otobüs hatları ile ulaşabilirsiniz. Okulumuza Heykel´den ulaşmak için Heykel-Setbaşı-Namazgah-Yenimahalle-Park Caddesi istikametini kullanabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez Yıldırım ilçesinde olup, İl merkezine 3,1 km mesafededir.