Atletizmde Yine Şampiyonuz

19-20 Mart 2019 tarihilerinde Atıcılar Atletizm pistinde düzenlenen Okullararası Yıldızlar Atletizm İl Yarışmalarında, okulumuzun Yıldız Kızlar takımı Bursa'da şampiyon olmuştur.

30.04.2019 1573

19-20 Mart 2019 tarihilerinde Atıcılar Atletizm pistinde düzenlenen Okullararası Yıldızlar Atletizm İl Yarışmalarında, okulumuzun Yıldız Kızlar takımı Bursa'da şampiyon olmuştur.

Yapılan yarışmalarda öğrencilerimizin bireysel başarıları aşağıdadır.

Öğrenci Kategori Derecesi
Yağmur CANDEMİR 80m Bursa Birincisi
Damla HASTA 800m Bursa Birincisi
Damla HASTA 1500m Bursa Birincisi
Sıla AÇIKBAŞ Cirit Atma Bursa İkincisi
Sıla AÇIKBAŞ Gülle Atma Bursa Üçüncüsü
Gülşah CEBECİ Uzun Atlama Bursa Birincisi
İrem BALCI Yüksek Atlama Bursa İkincisi
Yıldız Kızlar Takımı 5x80 Bayrak Bursa Birincisi

Yıldız Kızlar Takımı: İrem BALCI – Nisanur ESEN – Yağmur CANDEMİR – Eda MEMİŞ – Gülşah CEBECİ

Okul takımımız Bursa'da şampiyon olarak okulumuzu ve Bursa'yı Türkiye Atletizm Grup yarışmalarında temsil edecektir. Tüm takıma ve öğretmenimiz Bahar SEKİZKARDEŞ'e başarılar dileriz.